Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding lkvkxs1uw3p8fjl.jpg

Projecten

Boxtel

Chaam

Etten-Leur

Gemert-Bakel

Halderberge

Hedel

Kerkdriel

Kevelaer

Kruisland

Laarbeek

Meierijstad

Moerdijk

Nijnsel

Oirschot

Olland

Oudenbosch

Schijndel
  • Camping Sport De Wit

Sint Michielsgestel

Sint Willebrord

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Venray

Waalwijk

Camping Sport De Wit

Gemeente: Schijndel
Werk: Camping Sport De Wit

Begin januari 2015 startte bij Camping Sport De Wit Schijndel een grote verbouwing die de entree van het pand een compleet ander uiterlijk moet geven. De belangrijkste speerpunten van deze renovatie zijn: ruimer, frisser, moderner en eigentijdser.
WIj als Van Doorn Infra BV hebben de complete herinrichting van het buitenterrein verzorgd.
Een belangrijke kwaliteitsverbetering van het buitenterrein vormt de aanleg van een ‘boulevard’, een brede voetgangerszone vanaf de entree tot aan de achterzijde van het gebouw. Deze boulevard wordt afgezoomd met een taxushaag en een rij zuileiken of bloesembomen op de boulevard.
De boulevard wordt een ruim gebied en gaat ook de locatie van de bestaandebedrijfswoning omvatten. De structuur van de boulevard wordt verduidelijkt door in de bestrating met verschillende kleuren verharding onderscheid te maken in de loopstroken en de opstelplaatsen van reclameborden, zitplaatsen e.d.
Als gevolg van de (her)inrichting van het buitenterrein nabij de hoofdingang en de toevoeging van randgroen komt er met name aan de zuidwestzijde een beperkt aantal parkeerplaatsen (circa 30) te vervallen. Eenzelfde aantal wordt elders op het parkeerterrein, door plaatselijke herinrichting, gecompenseerd, zodat het totale aantal van circa 625 parkeerplaatsen (voor publiek en personeel) ter plaatse van de locatie Rooiseweg 22 ongewijzigd blijft. Aan de achterkant hebben is er een braakliggend terrein aangekocht waar 500 extra parkeerplaatsen zijn gemaakt. Dit om de pieken op drukke dagen op te kunnen vangen. Parkeren in de berm aan de Rooiseweg zou daarmee definitief verleden tijd moeten zijn. In de heg zijn een drietal openingen zodat auto’s het terrein op en af kunnen rijden.“

 

Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo