Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding lkvkxs1uw3p8fjl.jpg

Projecten

Boxtel

Chaam

Etten-Leur

Gemert-Bakel

Halderberge

Hedel

Kerkdriel

Kevelaer

Kruisland

Laarbeek

Meierijstad

Moerdijk

Nijnsel

Oirschot

Olland

Oudenbosch

Schijndel

Sint Michielsgestel

Sint Willebrord

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel
  • Veghels Buiten

Veldhoven

Venray

Waalwijk

Veghels Buiten

Gemeente: Veghel
Lopend werk: Veghels Buiten

Er is veel mogelijk in Veghels Buiten


Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Dat is vertaald in kwaliteitshandboeken.

Kwaliteit staat voorop
Om ‘Brabant op zijn best’ te realiseren is voor elk deelgebied een kwaliteitshandboek opgesteld. Daarin staan de uitgangspunten waaraan de huizen en de groene ruimte moeten voldoen. Ze vormen de basis van de erf- en kavelpaspoorten die voor alle kavels zijn gemaakt. Je vindt ze bij elke vrije kavel. Binnen deze uitgangspunten is veel mogelijk. Heel veel.

Wij zijn in 2015 begonnen met het bouwrijp maken van diverse deelgebieden in Veghels Buiten. Verspreid over de Oude Ontginning en de Erpseweg-Zuid liggen inmiddels 11 plannetjes die wij bouwrijp hebben gemaakt. Van deze 11 zijn er ook al meerdere inmiddels woonrijp gemaakt. 

SBA3000 is gelegen aan de Erpseweg tussen de Langsteeg en De Eeuwsels in en is veruit de grootste die wij onderhanden hebben. Dit gebied hebben wij in 2016/2017 woonrijp gemaakt, in 2018 tijdelijk woonrijp en inmiddels zijn we bezig met het definitieve woonrijp maken van de eerste 4 deelgebieden. Dit contract loopt door tot 2022.

De Oude Ontginning is het gebied oostelijk van de Erpseweg en ook voor dat gebied hebben wij een meerjaren contract woonrijp maken wat loopt van 2015 tot en met 2019.

 Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo