Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding lkvkxs1uw3p8fjl.jpg

Projecten

Boxtel

Chaam

Etten-Leur

Gemert-Bakel

Halderberge

Hedel

Kerkdriel

Kevelaer

Kruisland

Laarbeek

Meierijstad

Moerdijk

Nijnsel

Oirschot

Olland

Oudenbosch

Schijndel

Sint Michielsgestel
  • Masterplan centrum

Sint Willebrord

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Venray

Waalwijk

Masterplan centrum

Gemeente: Sint Michielsgestel
Lopend werk: Masterplan centrum

We starten bij Toren 4, waar rioolwerk en straatwerk wordt uitgevoerd. Daarna volgt de parkeerplaats voor de splinternieuwe Jumbo die waarschijnlijk iets na Moederdag open gaat.

Het is een hele puzzel om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen. ,,In overleg met de ondernemers, gemeente en de bouwers proberen we dit zo efficiënt mogelijk te plannen. Bij Toren 4 wordt het riool eerst gedaan. Dan komt er nog een tijdelijke bestrating terug. Er wordt de komende tijd nog volop gebouwd. We willen niet dat de definitieve bestrating weer stuk wordt gereden.”

Na Toren 4 is de aanleg van de tijdelijke bestrating van het Kloosterpad, dat is de winkelstraat voor de nieuwe Jumbo. Daar tegenover moet het Kloosterpadblok nog worden gebouwd. Bij Hof van Overkerk wordt dan het parkeerterrein gelegd voor het publiek dat boodschappen doet bij Jumbo en straks ook de nieuwe Hema. ,,Dit parkeerterrein krijgt wel al de definitieve bestrating.”

De aanleg van de openbare ruimte is in fasen verdeeld. Bij de eerste fase hoort ook de aanleg van het Dommelpad en de groenzone tussen de Dommel en de nieuwe appartementen. ,,We starten met deze werkzaamheden als het parkeerterrein Hof van Overkerk klaar is. Als we deze planning kunnen aanhouden, is het parkeerterrein begin mei klaar. Het kan zijn dat de volgorde of de planning van de werkzaamheden nog iets verandert.”

 


Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo